Gevel nevelstralen, hoe werkt het?

13/07/2015
Is uw gevel bedekt met vuil of graffiti? Denk dan eens aan het reinigen met nevelstralen. Meer over nevelstralen en hoe u hierop kunt besparen leest u hier.
Lees meer!

Hydrofoberen, een goede manier om uw gevel te reinigen?

15/06/2015
Wilt u uw gevel of dak laten hydrofoberen? Bent u op zoek naar een specialist in gevelreiniging? Lees verder voor meer informatie!
Lees meer!

Stoomreinigen, wat is het precies?

27/03/2015
Van plan om de gevel te laten stoomreinigen? Lees dan eerst dit artikel! Hier leggen we uit hoe stoomreinigen werkt, wat het kost en hoe u kunt besparen!
Lees meer!

Graffiti van gevel verwijderen

17/02/2015
Last van graffiti op uw gevel? Er zijn 3 manieren om gevels te reinigen. Ook kunt u kiezen voor een anti-graffiti laag zodat u herhaling voorkomt.
Lees meer!

Gevelreiniging kosten in kaart gebracht

17/01/2015
De kosten voor gevelreiniging lopen nogal uiteen. Waar moet u ongeveer aan denken? Wij brachten verschillende soorten gevelreinigingen in kaart voor u.
Lees meer!

Boerenzoon draait miljoenenbusiness met vernieuwende gevelreiniger

22/11/2014
Boerenzoon komt met een innovatief gevelreinigingsconcept en weet hiervan een miljoenenfirma op te zetten. Lees er meer over in dit artikel!
Lees meer!

Gevel schilderen; hoe pakt u dit aan?

19/06/2014
Het schilderen van uw gevel is een prima manier om deze extra te beschermen. Maar hoe kunt u dit nu het beste aanpakken? We bespreken het in dit artikel!
Lees meer!

Waarom gevelreiniging?

17/04/2014
Waarom uw gevel laten reinigen? Laat uw huis stralen! Er zijn verschillende reinigingstechnieken mogelijk. Lees hier meer over gevelreiniging!
Lees meer!