Graffiti verwijderen, hoe?

Mike avatar

Mike op 21-09-2015

Het is geen prettige ervaring als u graffiti aantreft op uw gevel. Het verwijderen van graffiti kan een hele klus zijn maar dat hoeft niet het geval te zijn.

Graffiti verwijderen

Op welke manieren kan graffiti verwijderd worden?

Graffiti is vrij lastig, maar kan op vele manieren verwijderd worden. Welke manier het meest geschikt is in uw geval, ligt aan zowel de ondergrondsoort als aan welke verfsoort er is gebruikt. Enkele middelen die vaak worden gebruikt zijn:
- Biologisch afbreekbare middelen om graffiti te verwijderen, deze zijn vaak wel vrij duur.
- Terpentine is een goedkopere oplossing, alleen is het niet milieuvriendelijk.
- Bij sommige ondergronden wordt er perslucht met bakpoeder gebruikt om graffiti te verwijderen.

Het is helaas wel bij elke reinigingsmethode mogelijk dat er blijvende schade op kan treden aan de ondergrond. Zeker bij monumentale gebouwen is het aan te raden eerst een deskundige te raadplegen, voordat u begint met het verwijderen van graffiti.

Schakel een gevelreiniging specialist in

Mocht u de graffiti zelf niet willen of kunnen verwijderen, dan is het mogelijk om een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen. De prijzen voor het verwijderen van graffiti verschillen flink per bedrijf. Daarom is het aan te raden om meerdere gevelreinigingsbedrijven te vergelijken middels offertes. Deze gratis en vrijblijvende offertes geven u inzicht in welke specialist u het voordeligst kan helpen om van de graffiti af te komen. Wacht daarom niet langer en vraag meerdere offertes aan om zo gemakkelijk te besparen.


Laat een reactie achter, vinden we leuk!