Impregneren zorgt voor besparing?

Mike avatar

Mike op 10-08-2015

Bij het impregneren van uw muur wordt ervoor gezorgd dat uw muur water afstoot. Maar dit is niet het enige wat impregneren kan doen voor uw woning. Het zorgt ook voor een besparing op uw gasrekening. Dit komt doordat de gevel droger is, en droge materialen laat de warmte minder snel naar buiten.

Impregneren besparing

Hoe bespaar ik het best?

De perfecte oplossing om energie te besparen is een combinatie van spouwmuurisolatie en het impregneren van uw gevel. Een gevel zonder impregneermiddel maar met spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat bij regen de spouw het water niet kan afvoeren en dus langer nat blijft. Daarom is het impregneren van uw gevel zeker aan te raden.

Daarnaast hoeft er niets veranderd te worden aan de ventilatie in uw woning. Dit komt doordat zowel de impregneermiddelen als de isolatiematerialen damp doorlaten.

Schakel een specialist in en bespaar!

Mocht u meer willen weten over het impregneren van uw gevel? Schakel dan een specialist in op het gebied van gevelreiniging in. Deze kan u alles vertellen over het onderhouden van uw gevel.

Vergelijk meerdere gevelspecialisten in uw buurt door gratis offertes aan te vragen. Hierdoor kunt u een aanzienlijk bedrag besparen als u overgaat tot het laten impregneren van uw gevel.


Laat een reactie achter, vinden we leuk!