Gevelreiniging Antwerpen

Bent u woonachtig in de omgeving van Antwerpen en op zoek naar een gevelreinigingsbedrijf? Wij werken samen met gevelreinigers uit heel België, deze zijn u graag van dienst bij het reinigen van uw gevel. Een goede gevelreiniger hoeft helemaal niet duur te zijn. Zeker niet wanneer u goed vergelijkt, u kunt zo namelijk eenvoudig besparen op reinigingskosten.

Gevelreiniging Antwerpen

Gevelreiniger Antwerpen

De prijs voor een gevelreiniger in Antwerpen is niet precies te bepalen, er wordt namelijk gekeken naar diverse factoren bij het bepalen van de prijs, zoals bijvoorbeeld welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden, hoelang deze duren en hoe groot de te bewerken oppervlakte is. Prijzen kunnen nogal verschillen per gevelreinigingsfirma, vandaar dat het slim is om altijd meerdere offertes met elkaar te vergelijken. U kunt hier verschillende offertes aanvragen en deze vervolgens eenvoudig vergelijken in prijs en kwaliteit.

Verschillende soorten gevelreiniging

Er zijn een aantal verschillende soorten gevelreiniging. Zo kan er worden gereinigd door middel van stralen, waarbij met een straalmiddel de gevel wordt schoon gespoten. Het straalmiddel kan bestaan uit zand, soda of ijs. Vakkundigheid is bij deze reinigingstechniek van belang, dit omdat er grote schade kan worden aangericht wanneer het stralen niet op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Een andere vorm van gevelreiniging is stoomreiniging, waarbij er met een stoomstraal wordt gereinigd. Ook hierbij is kans op schade aanwezig, dus ook dit kan het beste worden uitgevoerd door een echte reinigingsspecialist.

Verder kan er ook worden gekozen voor chemische vorm van gevelreiniging. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een mengsel van stoffen die ervoor zorgen dat het vuil op de gevel oplost of losweekt. Er zijn echter wel bepaalde risico's verbonden aan chemische gevelreiniging, laat dit dus altijd uitvoeren door een vakkundige gevelreiniger.

Als laatste bespreken we laserreiniging. Dit is een behoorlijk zware vorm van gevelreiniging. Het vuil op de gevel wordt hierbij door een fel licht verdampt. Ook deze techniek dient uitgevoerd te worden door een specialist omdat er anders kans bestaat op schade.

Gevelreiniging referentie Antwerpen

"Mijn gevel was nodig toe aan een opknapbeurt. Hiervoor heb ik meerdere offertes vergeleken om zo de juiste keuze te maken. Achteraf zeker geen spijt van! Een uitstekende gevelreiniger die ook nog erg gezellig was! Via deze site heb ik eenvoudig voor de goedkoopste gevelreiniger kunnen kiezen, helemaal top!" - Dhr. Driessen, Antwerpen

Vragen

Dat mag altijd.

Onze gevelreinigers bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde gevelreinigers.
Omdat u van meerdere gevelreinigers (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw gevelreiniging!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een vloerder. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.