Gevelreiniging Brugge

Woonachtig in de omgeving van Brugge en op zoek naar een gevelreinigingsbedrijf? De gevelreinigers die bij ons zijn aangesloten, zijn u graag van dienst bij het reinigen van uw gevel. Een goede gevelreiniger hoeft helemaal niet veel geld te kosten. Zeker niet wanneer u vergelijkt, u kunt zo namelijk eenvoudig besparen op reinigingskosten.

Gevelreiniging Brugge

Gevelreiniger Brugge

De prijs voor een gevelreiniger in Brugge is lastig te bepalen. Er wordt gekeken naar welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, hoelang dit duurt en hoe groot de oppervlakte is waaraan gewerkt gaat worden. Prijzen kunnen per gevelreinigingsbedrijf erg verschillen, daarom is het van belang om altijd meerdere offertes te vergelijken. U kunt verschillende offertes aanvragen en vergelijken in prijs, kwaliteit en persoonlijk contact.

Soorten gevelreiniging

Er zijn een aantal verschillende soorten gevelreiniging. Zo kan er worden gereinigd door middel van stralen, waarbij er met een bepaald straalmiddel, zoals bijvoorbeeld zand, soda of ijs, de gevel wordt schoon gespoten. Vakkundigheid is hierbij van belang, omdat er grote schade kan worden aangericht als het stralen niet op juiste wijze gebeurd.

Een andere vorm van reinigen is stoomreiniging, waarbij er met een stoomstraal wordt gereinigd. Ook hierbij is kans op schade aanwezig dus ook dit moet door een specialist worden uitgevoerd.

Verder kan er ook worden gekozen voor chemische reiniging. Hierbij wordt een mengsel van stoffen aangebracht die ervoor zorgen dat het vuil op de gevel oplost of losweekt. Aan chemische reiniging zitten bepaalde risico's verbonden, laat dit dus altijd uitvoeren door een vakkundige gevelreiniger.

Als laatste bespreken we de laserreinigingsmethode. Dit is een behoorlijk zware vorm van reiniging. Het vuil op de gevel wordt hierbij verdampt door een fel licht. Ook deze techniek dient uitgevoerd te worden door een specialist.

Gevelreiniging referentie Brugge

"Wij hadden last van veel mos en vuil op ons dak, we wilden dit een keer professioneel laten aanpakken. Daarnaast wouden we ook onze gevel laten schilderen. Dankzij een tip van een vriend kwamen we op deze site, we hebben hier uitstekende offertes kunnen aanvragen waardoor we tegen een aantrekkelijke prijs de klus hebben kunnen laten klaren." - Familie Theunissen, Brugge

Vragen

Dat mag altijd.

Onze gevelreinigers bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde gevelreinigers.
Omdat u van meerdere gevelreinigers (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw gevelreiniging!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een vloerder. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.