Impregneren

Door de gevel van uw woning te laten impregneren, zorgt u er voor dat deze water- en vuilafstotend wordt. Hierdoor zal de gevel dus aanzienlijk beter schoon blijven. Daarnaast wordt de levensduur van de gevel en dus ook de constructie eronder verlengd.

Impregneren

Waarom gevel laten impregneren?

Impregnatie van de gevel heeft een aantal fijne voordelen. Het grootste voordeel is dat het de gevel vuil- en waterafstotend maakt. Maar impregnatie zorgt er verder ook voor dat er geen mogelijkheid tot schimmelvorming meer is, de gevel brandwerend wordt en dat de gevel beschermd wordt tegen vorstschade. Een pand of woning blijft dankzij impregnatie dus langer en beter schoon en wordt daarnaast ook veiliger.

Het is van belang dat voordat er geïmpregneerd kan worden, de gevel eerst goed wordt gereinigd en de voegwerken worden hersteld. Het vuil wordt zo eerst van de gevel verwijderd, hierdoor zal deze zijn originele kleur weer terug krijgen en in goede staat worden hersteld. Hierna kan dan de laag impregnatie middel worden aangebracht.

Impregnatie vergelijken

Wanneer u van plan bent om uw gevel te laten impregneren, dan is het raadzaam om hiervoor meerdere offertes van gevelreinigers te vergelijken op onder andere prijs en kwaliteit. U bent zo in staat om te besparen op het impregneren van uw gevel en eenvoudig te kiezen voor de firma met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding. Vergelijk hier geheel gratis en vrijblijvend meerdere offertes!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze gevelreinigers bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde gevelreinigers.
Omdat u van meerdere gevelreinigers (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw gevelreiniging!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een vloerder. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.