Voegwerken

Wanneer u uw gevel laat renoveren zal de reiniging van uw gevel eerst grondig moeten plaatsvinden. Ook zullen alle voegen moeten worden nagekeken en moeten de slechte voegen worden uitgehaald tot op de gezonde metselmortel.

Voegwerken

Voegmortel en elastische voegmortel

Het voegen van muren kan gebeuren met zelfgemaakte of met kant-en-klare voegmortel. Voor het voegen tussen gevelstenen, ramen en deuren wordt vaak elastisch voegwerk gebruikt. Deze wordt voorzien om barsten te voorkomen als gevolg van de uitzetting van houten of kunststoffen kozijnen.

Naast dat u een gevelrenovatie uitvoert om de kwaliteit van uw woning te waarborgen is het waarschijnlijk dat u ook een esthetische meerwaarde aan uw woning wilt meegeven. Voor uw voegen kunt u ook een kleur kiezen, voegenverf bestaat namelijk in verschillende kleuren.

Belang van voegwerken niet onderschatten

Voegwerken zijn een belangrijk onderdeel bij de renovatie van uw gevel, slecht uitgevoerd voegwerk is één van de belangrijkste oorzaken van vochtproblemen in de woning. Daarom is het van belang dat u voegwerk laat uitvoeren door erkend vakman. Het inhuren van een vakman kost natuurlijk geld, de prijs waarop u kunt rekenen verschilt nogal.

Zo ligt het eraan welk materiaal u wilt hebben en hoe groot de te bewerken oppervlakte is. U kunt veel geld besparen door verschillende offertes aan te vragen. Deze kunt u dan vergelijken in prijs en kwaliteit. Op deze manier kunt u eenvoudig besparen op voegwerk kosten!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze gevelreinigers bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde gevelreinigers.
Omdat u van meerdere gevelreinigers (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw gevelreiniging!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een vloerder. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.