Zandstralen

Wanneer uw gevel (zwaar) vervuild is kunt u ervoor kiezen om deze te laten zandstralen. Een reden om uw gevel te laten zandstralen is bijvoorbeeld voor verwijdering van graffiti of zware roetaanslag.

Zandstralen
Zandstralen is niets meer dan een mengsel van vocht en straalmiddel (grove stof) dat onder zeer grote druk tegen een oppervlakte wordt gespoten. Het oppervlak wordt op deze manier grondig gepoetst door de korreltjes die in de vloeistof zitten.

Zandstralen vergt deskundigheid

Het zandstralen van uw gevel is een zeer specialistische klus, het wordt afgeraden deze klus zelf uit te voeren. Er wordt speciale kleding, opleiding en materiaal vereist om het zandstralen tot een goed resultaat te brengen. Ook loopt u het risico uw gevel te beschadigen bij het onjuist reinigen hiervan.

Het zandstralen van een gevel vergt een aparte techniek en hiervoor is de nodige ervaring gewenst. Bovendien moet u eerst goed nadenken of het wel echt nodig om uw gevel te laten zandstralen. Door de grote kracht en rigoureuze aanpak is er een risico dat uw gevel beschadigd wordt. Zeker wanneer uw gevel uit poreuze stenen bestaat is dit het overdenken meer dan waard.

Gevelreiniging vergelijken

Wanneer u uw gevel wilt laten zandstralen moet u dus een gevelreiniger inschakelen. U kunt hier geheel vrijblijvend meerdere offertes vergelijken, deze kunt u vergelijken in prijs en kwaliteit. Door offertes te vergelijken kunt u tot wel 40% besparen!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze gevelreinigers bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde gevelreinigers.
Omdat u van meerdere gevelreinigers (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw gevelreiniging!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een vloerder. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.